• Apostle Paul

Ο υπαίτιος και.. οι άσχετοι..
Με ένα περίεργο νέο ξεκινάει το κιτρινόμαυρο Σαββατοκύριακο μας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διαθέτει και επίσημα πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ με ποσοστό 80,74%. Πίνοντας τον καφέ του, ο μέσος ΑΕΚτζής δεν γνωρίζει αν πρέπει να χαρεί ή να στενοχωρηθεί. Πάλι θα σας ανοίξω τα μάτια.. Η είδηση αυτή είναι αδιάφορη! Αυτά τα γραφειοκρατικά θέματα δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν.


Με κεφαλαία γράμματα θα έπρεπε να διαβάζουμε για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει το αφεντικό της ομάδας και όχι τα ποσοστά, που αφορούν κυρίως το κράτος! Σας υπενθυμίζω ότι ο Ευάγγελος ως υπόδικος, είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (και την ομάδα του λιμανιού), αλλά αυτά στην Ελλάδα είναι βούτυρο στο ψωμί των νταβατζήδων του αθλήματος. Οι εταιρικές μετοχές σε αυτή την χώρα κάνουν πάρτι στα χέρια των αφεντικών του Πρωθυπουργού. Άρα προχωράμε..


Ας επιστρέψω όμως στο μείζον θέμα μας που είναι ο επικείμενος εμβολιασμός της ομάδας από το big boss. Η τεχνολογία mRNA είναι δεδομένη! Μη μου ζητάτε να σας εξηγήσω αυτονόητα αφού όλοι γνωρίζετε ! Τι όχι;; Άντε καλά με πείσατε.. Θα το κάνω πενηνταράκια..


Η ΑΕΚ είναι ένας ζωντανός οργανισμός με τραυματισμένα κύτταρα. Όμως ΚΑΝΕΊΣ και ΠΟΤΈ δεν θα καταφέρει να αλλάξει το DNA της, είτε από λάθη είτε από επιλογή. ΑΕΚ σημαίνει επίθεση ! Η ιστορία είμαστε ΕΜΕΊΣ ! Ξεχάσατε αυτά που φωνάζουμε τόσα χρόνια; Σας καταλαβαίνω όμως γιατί βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από άρθρα και λεγόμενα κάποιων που δηλώνουν δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ της ΑΕΚ.


Και εξηγώ..


Ανέκαθεν στη ζωή μου έμαθα να βλέπω τα πάντα καλοπροαίρετα. Έτσι και με την περίπτωση των ρεπόρτερ της ομάδας, επειδή πιστεύω ότι παράλληλα με τον βιοποριστικό λόγο που ασκούν αυτό το επάγγελμα, αγαπούν δεδομένα και την ομάδα, ο λόγος που υποκύπτουν σε καθημερινά και επαναλαμβανόμενα λάθη είναι η ασχετοσύνη τους! Από αυτούς ζήτημα είναι να αναγνωρίζουν κάνα δυό τη μυρωδιά που αναβλύζει το στρογγυλό αντικείμενο που χρειάζεται για να παιχτεί το ποδόσφαιρο.


  • -Ο Χιμένεθ φταίει που η ομάδα δεν βλέπεται.

  • -Ο Καρέρα κατέστρεψε το αγωνιστικό τμήμα.

  • -Ο Ουζουνίδης δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στους ομίλους του Champions League.

  • -O Καρντόσο φταίει που οι παίκτες πέρασαν ένα καλοκαίρι παριστάνοντας τους κώνους μέσα στον ήλιο.


Αυτές είναι μερικές από τις μπούρδες που διαβάσαμε. Προφανώς είμαστε στην Ελλάδα και πρέπει να την πληρώνει πάντα ο προπονητής, για να χάνουμε το <<δάσος>> που στην δική μας περίπτωση έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Μελισσανίδης. Και επειδή μιλάμε για τον τίγρη, αποκλείουμε το ενδεχόμενο να ασχολείται με τα μέσα ενημέρωσης της ομάδας ( πόσο μάλλον να τα χαρτζιλικώνει ) διότι πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει. Αν τον ενδιέφερε θα είχε και αυτός κάποιο κανάλι όπως οι αντίπαλοί του. Άρα δύο είναι τα τινά.. Ή τα γράφουν για να γλύφουν τον πρόεδρο ή είναι παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο. Μάλλον το δεύτερο..

Μαντέψτε όμως.. Ο κόσμος της ΑΕΚ γνωρίζει. Έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι ως οπαδός, μάτωσε τα πόδια του κλωτσώντας αυτό που αυτοί δεν έχουν ιδέα τι σχήμα έχει. Κανείς δε μπορεί να επηρεάσει την άποψή του!


Και αφού δεν τα λένε αυτοί θα τα πούμε εμείς ! Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε

ο ίδιος άνθρωπος μ’ απογοήτευσε λέει ένα τραγούδι. Δημήτρη τα έκανες θάλασσα και επιβάλλεται να επανορθώσεις. Τον τρόπο τον γνωρίζεις μόνο εσύ.. Ξέρουμε ότι είσαι αγύριστο κεφάλι και όταν αποφασίσεις κάτι το κάνεις πράξη με οποιοδήποτε κόστος! Έχεις επιτρέψει όμως να σε γλεντάει αυτός που είπε <μαμά> 20 χρονών.

Απόδειξέ μας ότι θέλεις την ΑΕΚ πρώτη!


Υ.Γ. : Αυτοί που ξεκατινιάζονται σαν γυναικούλες στο facebook, τώρα πια θα γράφουν όλοι μαζί σαν αγαπημένα αδελφάκια στο Δικέφαλο. Μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις..


Υ.Γ. 2 : Πήραμε την ΕΠΟ και την Ναυτεμπορική αδέρφια ! Κοιμηθείτε ήσυχοι..117 views

Recent Posts

See All