• Apostle Paul

Αυτή είναι μόνο η αρχή...

Updated: Jan 27

Καλή Χρονιά φίλοι μου,• Και αφού σας καλώς ορίσω στον brand new site των Θεριστών,θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Reaper για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να μπορούν άνθρωποι σαν εμάς,να έχουν ένα χώρο να εκφράζουν την άποψή τους,για το σημαντικότερο δευτερεύον ζήτημα της ζωής μας..

Την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης.


• Όταν λέω “ σαν εμάς “ εννοώ τον απλό φίλαθλο-οπαδό.Αυτόν που μόνο ένα αρνητικό μπορείς να του προσάψεις..Την ανιδιοτέλεια..Είναι κάπως οξύμωρο αλλά και γεγονός,γιατί αυτή η αγνή αγάπη μας οδήγησε από τα σαλόνια της Ευρώπης..στα χωράφια της Γ' Εθνικής και ο μόνος λόγος που φωνάξαμε ήταν για να Της υπενθυμίσουμε πόσο την λατρεύουμε..Και ότι εμείς θα είμαστε εκεί..Όπου και αν είναι το εκεί..


• Εδώ είμαστε..Δίπλα Της..Μαζί σας,για να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα..Αλλά για να ξεκαθαρίσουμε εξ' αρχής τις θέσεις μας..Εδώ θα μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ.Δεν μας ενδιαφέρει τι μουσική ακούς,τι ψηφίζεις και σε ποιον Θεό πιστεύεις!Η ΑΕΚ για εμάς είναι υπεράνω Όλων!Ο εχθρός μας είναι ένας και λέγεται Διχασμός!


Ένωσις λοιπόν και τα ωραία είναι μπροστά!Είναι ο μόνος τρόπος να πολεμήσουμε..όποιον θέλει να κάνει κακό στην ιδέα που λέγεται ΑΕΚ.Η ιστορία μίλησε..Και έδειξε ότι όσες φορές ο κόσμος της ομάδας διχάστηκε,το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που βιώσαμε τέτοια γεγονότα.Το παρελθόν όταν δεν σε κάνει σοφότερο,τότε είσαι άξιος της μοίρας σου..


• Και επειδή είναι..της μοίρας μας γραφτό,θα είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος!Όσο μπορούμε (από τη μεριά μας) τέλος πάντων..

Εν αντιθέσει με τους μεταγραφικούς σχεδιασμούς της ομάδας,που πάσχουν από το σύνδρομο του μάστορα!Ποιο είναι αυτό;Πάντα θα φταίει ο προηγούμενος..Ο νόμος του μάστορα είναι να ρίξει το φταίξιμο στον προηγούμενο από αυτόν για να μεγαλοποιήσει την δική του δουλειά,πριν καν την αρχίσει;!


• Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι τελευταίοι προπονητές που πέρασαν από τα Σπάτα μίλησαν για την φυσική κατάσταση των παικτών..Έμμεσα ρίχνουν το φταίξιμο στον προκάτοχό τους..Ποιος τους ελέγχει;Ποιος τους φέρνει;Ποιος επιτέλους θα αναλάβει την ευθύνη; Θα τα αναλύσουμε όλα αυτά (και πολλά άλλα) στην πορεία με σκοπό να διαλευκάνουμε το μυστήριο της επικείμενης αποτυχημένης χρονιάς.Διότι το «πληρέστερο ρόστερ» των τελευταίων ετών δεν τα κατάφερε δυστυχώς..


• Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά για το φετινό έμψυχο δυναμικό και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν το πιστέψαμε,πως η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος! Ή τουλάχιστον μεγαλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές.Στην πορεία όμως,όταν άρχισαν να φανερώνονται τα κενά και οι ελλείψεις διαπιστώσαμε κι εμείς οι ίδιοι πως..πάλι κάτι πήγε στραβά..στον μεταγραφικό σχεδιασμό!


• Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έφταιξε.Όπως επίσης, δεν έχω ιδέα αν ο Μανόλο είναι τελικά ο εκλεκτός που θα περάσει την Κερκόπορτα της Αγιάς Σοφιάς.Αυτό που διακρίνω ξεκάθαρα πλέον είναι, ότι η νοοτροπία στα Σπάτα είναι δυστυχώς ..μετέωρη.


• Κλείνοντας θα ήθελα την επιείκειά σας για τα όποια συντακτικά (και όχι μόνο) λάθη πρόκειται να γίνουν από την παρέα μας. Είμαστε πρωτίστως οπαδοί και όχι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και αυτό να το θυμάστε..


Stay tuned…

96 views

Recent Posts

See All