• Apostle Paul

ΑΕΚ ουίσκι και ..βρέθηκε η λύση...
Οι παλαιότεροι μύστες θα θυμούνται σίγουρα το πιο καλτ μότο που έχει καταγράψει η ιστορία μας "ΑΕΚ ουίσκι και Iron Maiden δίσκοι". Πιστός πάντα στα ιδανικά ,τήρησα και τα δύο σκέλη του μότο για να σας διδάξω ως γνήσιος Απόστολος Παύλος..(Ποιααα γέλασε??)Και αφού τελείωσε το ματσάκι, δυστυχώς με ήττα της μοναχοκόρης μας, σειρά έχει το.."σερφάρισμα".. Αραχτός στην καναπεδάρα σου,προσπαθείς να βρεις κάτι να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να σε αποτρέψει από το να ανοίξεις εκείνο το ξεχασμένο VAT 69 που σου έφεραν σε κάποια γιορτή (προ κόβιντ).


Ξεκινάς από τα γνωστά κιτρινόμαυρα ιντερνετικά στέκια, που υποτίθεται θα βρεις ανθρώπους που συμπάσχουν. Ύστερα από αρκετό scrollάρισμα στα σχόλια ,αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι ήδη στο δεύτερο ποτήρι από εκείνο το ξεχασμένο πετρέλαιο χωρίς να καταλάβεις το "ποτς γκένεν ατό.."


Είναι πραγματικά απορίας άξιο,το γεγονός ότι τα "καντήλια" μεταξύ των ομοθρήσκων ΑΕΚτζήδων, είναι περισσότερα και από του Αγίου Όρους. Προσπαθείς να εξηγήσεις στον εαυτό σου το λόγο που συμβαίνει αυτό και τελικά απλά καταλήγεις στην ..γελοία δικαιολογία ότι είναι πικραμένοι και εκφράζουν το θυμό τους σε όποιον έχει διαφορετική άποψη. FAIL !


Συνεχίζεις την διαδυκτιακή σου βόλτα βεβαίως βεβαίως και.. ενώ κρατάς σφιχτά στα χέρια σου το πέμπτο ποτήρι στούκας, χαζεύεις τις συμβουλές που δίνουν οι <<καναπεδάτοι επιχειρηματίες>> στη σελίδα facebook της ΠΑΕ! "Πάρε δεξί μπακ,στόπερ και επιθετικό.Διώξε τον τάδε και είμαστε κομπλέ" Ιτ ιζ τρου μπρο! Μην απορείς,το ξέρω από μέσα,υπάρχει υπάλληλος της ΠΑΕ που κάθεται και διαβάζει όλη μέρα τι γράφει το κοινό προφίλ Μάκης-Κατερίνα Σάχλας-Δημητρίου! Ο υπάλληλος με τη σειρά του τα μεταφέρει στον Πρόεδρα και ο τελευταίος λέει "Έχει δίκιο ο Μάκης-Κατερίνα Σάχλας-Δημητρίου,καλή ιδέα..πως δεν το είχα σκεφτεί.."


Παρατάς το ποτήρι και ξεκινάς να ρουφάς από το μπουκάλι αυτό το πράμα που μόλις άρχισε να θυμίζει αγίασμα.. Το κινητό σου έχει πάρει φωτιά ψάχνοντας εκείνες τις αντικειμενικές σελίδες που γράφουν πάντα την αλήθειαχαχαχα για την ομάδα σου. Εκεί προφανώς θα συναντήσεις στα σχόλια οπαδούς όλων των ομάδων να ανταλλάζουν οικογενειακές ευχές.. "Αχ τι ρομαντικό! " σκέφτεσαι.. Έχουν πραγματικά ενδιαφέρον αυτές οι σχέσεις των αλλόθρησκων στα κόμμεντς..Πάντα μα πάντα έχουν νόημα,γιατί είναι προφανές ότι μπορείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου και ο απέναντι να σε διαβάσει με προσοχή.Πολιτισμός και υγεία έχουν πάντα την τιμητική τους σε αυτά τα στέκια..


Τα 3/4 του <<υγρού πυρ>> έχουν ήδη καταναλωθεί από την αφεντιά σου και η ώρα είναι ήδη περασμένη.."Θα διαβάσω το επίσημο ρεπορτάζ της ομάδας" αποφασίζεις με σθένος, για να πέσεις για ύπνο.. φέσι μεν,σωστά ενημερωμένος δε. Άλλα ντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα ! Η θλίψη σε κυριεύει αντιλαμβάνοντας ότι.. άσπρο γράφει ο ένας,μαύρο γράφει ο άλλος. Ποιον να πιστέψεις; Ποιος μεταφέρει το σωστό ρεπορτάζ της ΠΑΕ και ποιος της κάνει πόλεμο; Και σα να μην έφτανε αυτό,παρατηρείς ότι ο ένας ρεπόρτερ <<χρεώνει>> τον άλλο για παραπληροφόρηση..


Το ήπιες όλο ρε μπαγάσα; Μόλις άρχισες να νιώθεις ωραιιιίος και ξαφνικά..."Βρε πανάθεμα σε..αλκοολικό σε κατάντησε αυτή η ομάδα" μια φωνή ακούστηκε από την κουζίνα! Είναι η κυρά σου απεγνωσμένη! Άντε να της απαντήσεις τώρα,όχι τίποτα άλλο,μόλις αντιλήφθηκες ότι έχει δίκιο αλλά είσαι τόσο ωραιιιίος που απλά της γνέφεις καταφατικά με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο..


Πέφτοντας σαν τούβλο στο κρεβάτι "ΑΕΚάρα μου σήμερα σε αγάπησα ακόμα πιο πολύ" μονολογείς.. Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. "Θα διαβάσω το πρωί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για να μάθω την αλήθειαχαχαχαχαχ"


Καληνύχτα AEK ιδέα μοναδικιά...


120 views

Recent Posts

See All